- Obecnie brak na magazynie
Rubinowo-czerwony kolor z fioletowymi refleksami. Aromaty dojrzałych owoców śliwkowych z przyjemną nutą kakao i wanilii. W smaku dojrzałe ciemn owoce. Aksamitny smak i miękka budowa z intensywnym finiszem.
Wino BIO, wyprodukowane przez winnice San Marzano ze szczepu Primitivo.
Wino BIO, wyprodukowane przez winnice San Marzano ze szczepu Primitivo.
Rubinowo-czerwony kolor z fioletowymi refleksami. Aromaty dojrzałych owoców śliwkowych z przyjemną nutą kakao i wanilii. W smaku dojrzałe ciemn owoce. Aksamitny smak i miękka budowa z intensywnym finiszem.
Lunatico Negroamaro charakteryzuje się głębokim rubinowym odcieniem, który urzeka zmysły intensywnym aromatem. Odkryjesz w nim przyjemne połączenie ziołowych nut z akcentami czarnych porzeczek i jagód. To wino o średniej budowie oferuje aksamitną teksturę na podniebieniu, wzbogaconą nutami lukrecji. Jego żywa kwasowość wprowadza orzeźwienie, a pikantny finisz długo utrzymuje się na podniebieniu.
Idealnie komponuje się z makaronami w mięsnych sosach oraz dojrzewającymi serami, co czyni je wszechstronnym wyborem do różnorodnych potraw.
Wino pochodzące z Trydentu, we Włoszech. Delikatny słomkowy kolor. Na podniebieniu eleganckie z uzupełniającym smakiem świeżości.
Połączenie szczepów Rondinella, Corvinone oraz Corvina tworzy wino o bogatym aromacie dojrzałych owoców lasu, suszonych śliwek a nawet przypraw. W smaku wyczujemy wyraźne, lecz delikatne taniny. Wino to leżakowanie jest przez 2 lata w dębowych beczkach.
Różowe wino musujące pochodzące z regionu Puglia. Wyczujemy aromaty czerwonych owoców, kwaśnej poziomki oraz grejpfruta. Lekkie i orzeźwiające.
Włoskie, wytrawne, białe wino. Powstało z odmiany Pinot Grigio, co nadaje mu świeżość i delikatność. Mocno owocowy aromat z dominacją jabłek. Zrównoważona kwasowość połączona z wytrawnością.
Organiczne Prosecco wytworzone ze szczepu Glera. W smaku owocowo-kwiatowe.
Wino które, dzięki swojej słodkości, cytrusowym aromatom i delikatne kwasowości wręcz idealnie nadaje się do gotowania. Jego charakterystyka oraz fakt krótkiego leżakowania idealnie podkreśli smak każdego dania.
Barwa czerwono-fioletowa. Aromat pełen owoców lasu z delikatnymi elementami kwiatów. Okrągły, intensywny smak połączony z wyraźną świeżością oraz delikatnymi taninami tworzy idealną równowagę. Te wszystkie elementy skomponowane z delikatnymi bąbelkami, idealnie podkreśla dania kuchni włoskiej.
Terre di Mario to wyjątkowe wytrawne włoskie wino, które zachwyca swoją żywiołowością i świeżością. Produkowane z użyciem fermentacji alkoholowej i malolaktycznej w kadziach ze stali nierdzewnej, wino to oferuje bogaty bukiet aromatów cytrusowych, subtelnych kwiatów, orzeźwiającej limonki i delikatnych nut zielonego jabłka. Pełne ciała, doskonale sprawdza się jako aperitif, wnosząc do każdej okazji powiew śródziemnomorskiej elegancji i radości życia.
Wino białe, słodkie. Wyprodukowane z gron rodzaju Moscato, które charakteryzują się świeżym aromatem kwiatowo-owocowy, przełamanym nuta miodu. Lekka, zbalansowana kwasowość.
Szczep Sauvignon jest idealnym towarzyszem do dań ze szparagami. Delikatne, świeże i owocowe.
Wytrawne i intensywne aromaty z dominującymi cytrusami i świeżymi owocami. W ustach żywe, bardzo świeże. Świetnie wyważone z delikatnym jabłkowym finiszem.
Rześkie i świeże Pinot Grigio o jasnosłomkowej barwie i intensywnym bukiecie świeżych owoców i białych kwiatów. W ustach delikatne i eleganckie, z dobrze zbalansowanymi nutami dojrzałych owoców tropikalnych i jabłek.
Czerwone, wytrawne wino stworzone na Sycylii. smak owocowy, wino aksamitne oraz miękkie.
Aromaty egzotycznych owoców z kwiatową nutą. W ustach orzeźwiające i dobrze zbudowane. Delikatnie mineralny finisz.
Wytrawne wino o słomkowożłótym kolorze. Wino wyróżnia się aromatami polnych kwiatów oraz owoców tropikalnych.
Wino w smaku łagodne i delikatne z przyjemnym długim finiszem.
Wino Iselis zostało ocenione na 92pkt. przez znanego krytyka Jamesa Sucklinga.