- Obecnie brak na magazynie
Hiszpańskie wino stworzone ze szczepów Chardonnay oraz Viura. Poziom cukru kwalifikuje to wino w kategorii półsłodkiego, co w połączeniu z aromatem białych owoców oraz kwiatów, tworzy wyjątkowy trunek.
Półsłodkie wino, które mieści się w różowej butelce, która świetnie sugeruje barwę wina. Aromaty dojrzałych owoców leśnych oraz kwiatów, swietnie komponują się ze smakiem czerwonych owoców oraz słodyczą.
Rożnowe, półsłodkie wino pochodzące z Hiszpanii.
Opis
Półsłodkie wino, które mieści się w różowej butelce, która świetnie sugeruje barwę wina. Aromaty dojrzałych owoców leśnych oraz kwiatów, swietnie komponują się ze smakiem czerwonych owoców oraz słodyczą.
Hiszpańskie wino stworzone ze szczepów Chardonnay oraz Viura. Poziom cukru kwalifikuje to wino w kategorii półsłodkiego, co w połączeniu z aromatem białych owoców oraz kwiatów, tworzy wyjątkowy trunek.
Różowe półsłodkie wino, stworzone z jednego z najstarszych szczepów: muscata. Wino pochodzące z Ukrainy.
Jego delikatnie różowa barwa słodki smak, który idealnie komponuje się z chociażby słodkimi deserami,
Połączenie szczepów z odmian Syrah i Moscato. Wino o pięknej, połyskliwej szacie, pełne aromatów kwiatów, czerwonych owoców i jabłek. Delikatnie słodkie i lekko musujące, z przyjemnym, owocowym posmakiem. Idealne na gorące dni. Należy serwować schłodzone.
Tak smakuje lato! Owocowe nuty dojrzałej truskawki, soczystego arbuza, a na finiszu lekko kwaśna czerwona porzeczka. Mimo swej słodyczy delikatnie harmonizuje ze świeżością.
Różowe, półsłodkie wino, które powstało w Chile. Aromatom oraz smakom kwiatów i owoców towarzysza delikatne bąbelki.
Ciepły klimat Roztocza, idealnie łagodne wzgórza oraz lessowe gleby tworzą doskonałe warunki do uprawy winorośli i innych owoców. Winiarnia Zamojska czerpie z tego bogactwa natury oraz z najlepszych tradycji polskiego winiarstwa. Gruszkowo-porzeczkowe, różowe, półsłodkie. Wyczuwalne oryginalne, świeże aromaty czarnej porzeczki i zachwycający, słodki aromat gruszek.
Ceci Lambrusco 27 Amabile to zmysłowe, półsłodkie wino musujące z serca Emilii-Romanii, które kusi intensywnym rubinowym kolorem i soczystym, owocowym aromatem. W smaku dominują nuty dojrzałych wiśni, czerwonej porzeczki i truskawkowego kompotu, przełamane żywą kwasowością, nadającą winu lekkości i energii. Idealne jako towarzysz wyrazistych serów – od pikantnej Gorgonzoli po klasyczny Parmigiano Reggiano – a także doskonale odnajduje się przy deserach i ciastach. To propozycja dla tych, którzy szukają radości i świeżości w kieliszku.