- Obecnie brak na magazynie
Czerwone, wytrawne wino. Wyczuwalny smak jeżyny, czerwonych owoców pestkowych i dębowej beczki.
Cabernet Sauvignon Grand Reserva to wino o wspaniałym, rubinowym kolorze i złożonych, niezwykle intensywnych aromatach. Dojrzałe, czarne porzeczki doskonale komponują się z eleganckimi taninami, które wino zawdzięcza procesowi starzenia w beczkach z francuskiego dębu przez 12 miesięcy.
Atrakcyjny rubinowoczerwony kolor o dużej intensywności. Złożone aromaty, ze słodkimi i świeżymi nutami, suszonych czarnych owoców mieszają się z delikatnymi nutami tostowymi pochodzącymi z procesu starzenia. Miękkie podniebienie, gdzie dojrzałe taniny wypełniają usta, czarny pieprz, suszone śliwki i delikatna wanilia dają długi, utrzymujący się finisz. Podawać w temperaturze od 16°C do 18°C.
Cabernet Sauvignon Grand Reserva to wino o wspaniałym, rubinowym kolorze i złożonych, niezwykle intensywnych aromatach. Dojrzałe, czarne porzeczki doskonale komponują się z eleganckimi taninami, które wino zawdzięcza procesowi starzenia w beczkach z francuskiego dębu przez 12 miesięcy.
Czerwone, wytrawne wino. Wyczuwalny smak jeżyny, czerwonych owoców pestkowych i dębowej beczki.
Boscarelli Riserva to prawdziwa poezja dla zmysłów, emanująca wspaniałym zapachem ziół i soczystych wiśni. Gęste i zwarte na podniebieniu, otulone mocnymi taninami i delikatną kwasowością, to wino które wita Cię z przytulnym ciepłem. Jego finał jest niczym uwodzicielska opowieść, pozostawiająca długotrwałe odczucie owocowej przyjemności na podniebieniu. Boscarelli Riserva to wyjątkowe doznanie, które rozkoszuje się każdym łykiem.
Szlachetny Pinot Noir kwitnie na średnich i dużych wysokościach 450 - 600 metrów nad poziomem morza. Uprawiane w naszych winnicach od połowy XIX wieku, starsze winorośle produkują elegancki i wykwintny Pinot Noir
Wino czerwone wytrawne o intensywnym aromacie truskawek i malin ze szczyptą kakao. Dobrze zbudowane, z wyczuwalnymi taninami na finiszu.
Czerwone wino o kolorze dojrzałej wiśni. Aromaty wiśni, czereśni z pestką, jeżyny, borówki. Nuty dymne połączone z aromatami palonego karmelu. W ustach dominujący smak czerwonych owoców i wanilii. Całość przyjemnie kwasowa.
Wino ma głęboką, purpurową barwę i wyraźne, owocowe aromaty. Na podniebieniu jest jedwabiste, z dobrze zrównoważonymi i delikatnie słodkawymi taninami. Dodatkowo, 20% wina dojrzewa przez 4 miesiące w beczkach z dębu francuskiego.
Wino stworzone w pełni ze szczepu Pinot Noir w niemieckim regionie Pfalz. Charakteryzuje się ono aromatem świeżych owoców takich jak wiśnie i truskawki. W smaku wyczujemy subtelne taniny, które pojawiają się za sprawą leżakowania 6 miesięcy w beczce. Trwały finisz.
Zebrane z młodych krzewów winogrona, po wyselekcjonowaniu wykorzystywane są do produkcji tego wyjątkowego wina. Dojrzewa ono przez 10 miesięcy w kadziach, aby następne 6 miesięcy spędzić w beczkach z francuskiego dębu. Wyczuwalne aromaty dojrzałych owoców, przypraw a nawet drewna. Może ono leżakować nawet 30 lat.
Czerwone, wytrawne wino stworzone na Sycylii. smak owocowy, wino aksamitne oraz miękkie.
Bardzo intensywny i elegancki rubinowy kolor; obfity i złożony owocowy zapach z nutami śliwki, konfitury wiśniowej i tytoniu, lekko korzenny; Wino o pełnym smaku, miękkie i bogate w taniny, z finiszem oferującym nuty kakao, kawy i wanilii.
Wino BIO, wyprodukowane przez winnice San Marzano ze szczepu Primitivo.
Ta kompozycja Tempranillo (95%) i Mazuelo (5%) po krótkim okresie naturalnego leżakowania po fermentacji malolaktycznej, klaryfikacji oraz filtracji jest przelewana do beczek z dębu francuskiego i amerykańskiego. Przebywa w nich minimum 20 miesięcy, a następnie leżakuje w butelce.
Włoskie, wytrawne, czerwone wino o ciemnym, rubinowym kolorze i mocno charakterystycznym zapachu ciemnych owoców pestkowych
Jednoszczepowe wino pochodzące z RPA, wyprodukowane w pełni z odmiany Cabernet Sauvignon. Spędziło ono 12 miesięcy w dębowych beczkach, co nadało mu wyjątkowego charakteru. Wyczujemy w nim wyraźne nuty przypraw, dębu oraz ciemnych owoców, w akompaniamencie miękkich tanin. Trunek idealny do czerwonego mięsa
Chucaro reprezentuje wina o wielkiej intensywności koloru i świeżej owocowej młodości, które pozostawiają słodycz, świeże wspomnienia na podniebieniu. Są to lekkie, odważnie miękkie wina, odpowiednie na wiele okazji, najlepiej cieszyć się nimi z jedzeniem lub podczas rozmowy.
Wino skomponowane w 100% z owoców odmiany Nebbiolo. Głęboka, czerwona barwa. Aromaty intensywne, pełne leśnych owoców i przypraw.