- Obecnie brak na magazynie
Aromatyczny bukiet owoców cytrusowych i tropikalnych. Na podniebieniu gładkie z wyraźnymi nutami moreli i ananasa. Świeżość dobrze zrównoważona z kwasowością.
Białe, półwytrawne wino pochodzące z Gruzji. Połączenie szczepów rkatsiteli i mtsvane tworzy wino o aromatach owocowych, łączące naturalną słodycz z kwasowością.
Białe, półwytrawne wino pochodzące z Gruzji. Połączenie szczepów rkatsiteli i mtsvane tworzy wino o aromatach owocowych, łączące naturalną słodycz z kwasowością.
Aromatyczny bukiet owoców cytrusowych i tropikalnych. Na podniebieniu gładkie z wyraźnymi nutami moreli i ananasa. Świeżość dobrze zrównoważona z kwasowością.
Delikatnie półwytrawne, Czeskie wino wyprodukowane ze szczepu Chardonnay. W ustach zauważalne są nuty smakowe owoców z sadu z wyraźnie zaznaczoną kwasowością
Wino białe, półwytrawne. Wyczuwalne subtelne nuty cytrusowo-brzoskwiniowe.
Wino z lubuskiej winnicy znajdującej się w podzielonogórskiej miejscowości Milsko. Soczyste i słodkie aromaty moszkatu, moreli oraz cytrusów.
Wino półwytrawne, idealnie zrównoważona kwasowość oraz słodycz. w smaku Solaris/Muscaris z Winnicy Milsko przemawia do nas cytrusami, owocami z sadu.
To półwytrawne białe wino z Hiszpanii urzeka bogatymi aromatami brzoskwiń, dojrzałych jabłek i melona, które doskonale harmonizują z nutami cytrusowymi. W smaku jest rześkie, pełne i krągłe, z przyjemnym cytrusowym finiszem.
Wino białe, półwytrawne. Kupaż szczepów Solaris, Chardonnay i Rieslinga. W smaku dojrzałe gruszki, brzoskwinie i ananas. Wino gęste, dojrzewało przez kilka miesięcy nad osadem drożdżowym.
Półwytrawne białe wino o cytrynowo-żółtej barwie, z intensywnymi i delikatnymi aromatami dojrzałych owoców, brzoskwiń i konfitur. Wino charakteryzuje się wyczuwalną słodkością, która doskonale przedłuża bogactwo doznań, a całość wieńczy bardzo przyjemny finisz.
Wino białe półwytrawne charakteryzuje się delikatnym, jasnożółtym kolorem ze złocistymi refleksami. Wyczujemy w nim świeże owoce, soczyste cytrusy oraz lekką nutę ziół na finiszu. Wspaniale nada się do dań kuchni śródziemnomorskiej.
Aromat bogaty w nuty owocowe. Zrównoważone i okrągłe z długim i delikatnym finiszem. W ekonomicznym pięciolitrowym kartonie.
Bułgarskie białe wino półwytrawne o bladozłotej barwie i aromatach dojrzałych jasnych owoców, wzbogaconych subtelnymi akcentami przypominającymi polne kwiaty. Na podniebieniu krągłe i świeże, z dobrze wyważoną strukturą oraz przyjemnym finiszem, delikatnie podkreślonym nutą słodyczy.
To półwytrawne Prosecco Ca’Nomboli powstaje w sercu regionu Treviso DOC, w piwnicach Mansuè. Każde wino jest dziełem starannie prowadzonej fermentacji, odzwierciedlając troskę i oddanie. Bukiet charakterystyczny, aromatyczny, bardzo owocowy, przypominający kwiaty akacji. Smak delikatny, przyjemnie kwaśny i intensywnie owocowy z nutą miodu. W zestawie znajduje się elegancki cooler, który zachowuje odpowiednią temperaturę wina, zapewniając idealne warunki serwowania. Idealny sposób na cieszenie się wyjątkowym smakiem wina w komfortowej atmosferze.
Włoskie, półwytrawne wino, pełne aromatów, głownie owoców tropikalnych. Owoce wyczuwalne również w smaku. Rześkie i smaczne.
Białe półwytrawne wino z Izraela zrobione ze szczepu Riesling. Wino świeże o kwiatowym bukiecie aromatów z typowymi dla odmiany nutami smakowymi.
W smaku tego wina dominują zielone owoce z elementami brzoskwiń, co sprawia, że wino jest lekkie w odbiorze. Domieszka Rieslinga nadaje elementy delikatnej kwasowości.
Klasycznie, półwytrawne wino wzmacniane z Włoch. Powstało ono na Sycylii z trzech szczepów winogron, takich jak Catarotto, Inzolia oraz Grillo. Połączenie to tworzy wino pełne aromatów orzechów oraz owoców, połączonych z lekką kwasowością oraz delikatnymi taninami.
Wino wykonane w pełni ze szczepu Johanniter w lubuskiej winnicy Aris. Charakteryzuje się ono bukietem soczystych owoców z elementami cytrusów. Orzeźwia delikatną kwasowością oraz mineralnością. Leżakowało ono 12 miesięcy na osadach drożdżowych.
Białe, półwytrawne wino wykonane w 100% ze szczepu Johanniter. Jasno słomkowa barwa skrywa subtelne aromaty owoców i wyczuwalną mineralnością. Lekka kwasowość na finiszu sprawia, że wino to idealnie nadaje się do dań rybnych czy owoców morza. Srebrny medalista Konkursu Polskich Win w Jaśle 2022 oraz Konkursu Win Polskich w Poznaniu 2022.