- Obecnie brak na magazynie
Rum pochodzący z Filipin. Bogaty aromat, w którym wyczujemy mandarynki, miód morele a nawet wanilię. Wanilia wyczuwalna również w smaku, w towarzystwie rodzynek, toffi i cynamonu.
Zestaw rumów Don Papa, w którego skład wchodzą Don Papa Aged 10YO, Don Papa Sherry Cask oraz klasyczny rum Don Papa. Kolorowe opakowanie skrywa 3 butelki o pojemności 200ml, idealne aby spróbować, wybrać swojego faworyta i zajrzeć do naszego sklepu eSzampan.pl po większą pojemność.
Zestaw rumów Don Papa, w którego skład wchodzą Don Papa Aged 10YO, Don Papa Sherry Cask oraz klasyczny rum Don Papa. Kolorowe opakowanie skrywa 3 butelki o pojemności 200ml, idealne aby spróbować, wybrać swojego faworyta i zajrzeć do naszego sklepu eSzampan.pl po większą pojemność.
Rum pochodzący z Filipin. Bogaty aromat, w którym wyczujemy mandarynki, miód morele a nawet wanilię. Wanilia wyczuwalna również w smaku, w towarzystwie rodzynek, toffi i cynamonu.
Rum premium, pochodzący z Filipin z wyspy Negros. Z tamtej wyspy również pochodzi trzecia cukrowa, na bazie której został wytworzony w tradycyjnych alembikach, aby następne 10 lat spędzić w dębowych beczkach po bourbonie. Cały ten proces sprawia, że rum ten uraczy nas owocowym aromatem, bogatym w wanilię, cytrusy czy dębinę z beczki. W smaku wyczujemy również wanilię w połączeniu toffi, cynamonem oraz rodzynkami.
Zawartość butelki to połączenie rumów z Barbadosu, Gujany oraz Trynidadu, która przez niemalże 15 lat leżakowała w beczkach po amerykańskim bourbonie. Efektem tego jest rum o wyjątkowym charakterze.
Rum z 2009 roku z destylarni Foursquare na Barbadosie, w którym mieszają się rumy typu pot i column still. Płyn dojrzewał na Barbadosie w beczkach po bourbonie przez 12 lat i został zabutelkowany z mocą 60% w ramach Exceptional Cask Selection.
Havana Club Añejo 7 Años to kwintesencja kubańskiego rumu, starzonego przez co najmniej siedem lat w beczkach z białego dębu. Charakteryzuje się wyjątkowym aromatem, w którym dominują nuty kakao, wanilii, cedru, słodkiego tytoniu oraz owoców tropikalnych. W smaku zmysłowy i aksamitny na początku, przechodzi w harmonijną i złożoną kompozycję kakao, wanilii, kasztanowca i trzciny cukrowej, wzbogaconą akcentami karmelizowanych owoców tropikalnych i subtelnym dębowym finiszem.
Bayou Reserva to Rum pochodzący z Amerykańskiego stanu Luizjana. Produkowany z Trzciny cukrowej alkohol leżakował przez 4 lata w beczkach z dębu amerykańskiego po Bourbonie. Produkowany w stylu Solera w celu nadania wyjątkowej gładkości. Rum ten charakteryzuje się kremową, Vaniliową nutą smakową.
Rum prosto z Kuby, który leżakowały był w dębowych beczkach. Krótkie leżakowanie sprawiło, że barwa z białej zmieniła się na bardzo delikatnie złotą. Aromaty cytrusów oraz gładki smak z nutami drewna.
Plantation to Rum z Barbadosu. Edycja Black Cask to mieszanka Rumów na bazie Melasy, dojrzewająca do 3 lat w beczkach. Najpierw w beczce mocno opalanej, a następnie w beczce po Koniaku Ferrand.
Rum pochodzący z Filipin. Swoją barwę oraz aromat zawdzięcza temu, że przez niemalże 3 lata leżakuje w beczkach po Bourbonie. Wyrazisty aromat bogaty jest w wanilię, cytrusy a nawet dąb. W smaku natomiast zaskoczy nas miód, wanilia a również przyprawy, jest o zasługa tego, że wytwarzany z dodatkiem przyprawy Rum Spice. W tym przypadku piękna butelka zapakowana jest w elegancką tubę
Deadhead Rum to wyjątkowy, premium rum, który przyciąga uwagę swoją niezwykle oryginalną i nieco upiorną butelką w kształcie pomniejszonej głowy, zaprojektowaną przez artystę. Jednak w przeciwieństwie do mrocznego designu opakowania, sam rum jest prawdziwym dziełem sztuki. Dzięki sześciu latom leżakowania w beczkach, oferuje niezwykle lekką strukturę i bogaty bukiet aromatów, w którym dominują nuty kawy, czekolady, cynamonu i gałki muszkatołowej. Te akcenty doskonale przechodzą w smak, wzbogacony dodatkowo o goździki, anyż i karmel. Długi, pikantny finisz sprawia, że każda degustacja staje się niezapomnianym doświadczeniem.
Rum prosto z Barbadosu. Cechuje się nutami moreli połączonymi z aromatem kwiatów czy wanilii. Rum ten leżakował w beczkach po Amerykańskim Bourbonie co czuć w smaku poprzez delikatne zadymienie.
Jeden z najbardziej znanych rumów na świcie, produkowany na Karaibach od ponad 145 lat. Charakteryzuje się wyjątkowym dla siebie smakiem i aromatem, uzyskanem wieloletniej produkcji tego trunku.
Rum jest owocem fermentacji cukru trzcinowego z miodem. Destylowany zarówna w stalowej kolumnie, jak również miedzianym alembiku. Odkryjemy w nim intensywny karmelowo-kakaowy smak z nutą miodu i kawy. Ten kolumbijski rum zapewni naszym kubkom smakowym wysoką jakość doznań.
Jeden z najbardziej znanych rumów na świcie, produkowany na Karaibach od ponad 145 lat. Charakteryzuje się wyjątkowym dla siebie smakiem i aromatem, uzyskanem wieloletniej produkcji tego trunku. W tym wydaniu w miniaturowej wersji.
"Utrzymać legendę żywą" to hasło, którym kierują się producenci Old Nick. Stworzony z wysokiej jakości trzciny cukrowe, destylowany tradycyjną metodą przez destylarnie Old Nick.
Destylarnia założona przez dwóch braci prawie 20 lat temu, która rum tworzy ze swoich własnych blendów inspirowanych wyspą na której destylarnia się mieści. Tworzony na Seszelach ciemny rum, bogaty jest w aromaty tropikalnych owoców z elementami wanilii oraz słodkich przypraw.
Świeży i krystalicznie czysty rum, leżakowany krótko w beczkach z amerykańskiego dębu dla wzbogacenia aromatów, następnie filtrowany przez filtry węglowe aby zachować przejrzystą barwę.
Dictador Rum 10YO to kolumbijski rum o głębokiej, ciemnej bursztynowej barwie. Bogaty w aromaty miodu, wanilii, karmelu, mlecznej czekolady i dębu.