- Obecnie brak na magazynie
Polski miód pitny. Trójniak oznacza, że na jedną miarę miodu przypadają dwie miary wody jak nakazuje staropolska receptura.
Miód pitny dwójniak w eleganckiej ceramicznej butelce. Dwójniak oznacza ze na jedna miarę miodu użyto jednej miary wody.
Miód pitny w ceramicznej butelce.
Opis
Miód pitny dwójniak w eleganckiej ceramicznej butelce. Dwójniak oznacza ze na jedna miarę miodu użyto jednej miary wody.
Polski miód pitny. Trójniak oznacza, że na jedną miarę miodu przypadają dwie miary wody jak nakazuje staropolska receptura.
Tradycyjny miód pitny przyodziany w piękną kamionkową butelkę. Słodycz miodu połączona z aromatami malin i dzikiej róży.
Polski miód pitny. Trójniak oznacza, że na jedną miarę miodu przypadają dwie miary wody jak nakazuje staropolska receptura.
Miód Pitny o wyczuwalnych aromatach malin. Stosunek miodu do wody to 1:1.
Trójniak jest połączeniem miodu nektarowego z anyżem oraz odrobiną jałowca dla przełamania słodyczy. Niespotykane połączenie jest w stanie oczarować niejednego smakosza. Idealnie sprawdzi się na zimowe wieczory.
Stworzony z myślą o długich wędrówkach po górach oraz mroźnych górskich wieczorach. Niesamowitego smaku nadaje mu miód z polskich pasiek.
Bociu to trunek skomponowany z naturalnego miodu, chmielu i jagód jałowca.
Zestaw niesyconych miodów pitnych, w skład którego wchodzą: Półtorak Piasecki, Dwójniak Warmiński, Trójniak Mazurski.
Polski miód pitny. Dwójniak oznacza, że na jedną miarę miodu przypada jedna miara wody jak nakazuje staropolska receptura.
Miód pitny dwójniak w eleganckiej ceramicznej butelce. Trójniak oznacza ze na jedna miarę miodu użyto dwóch miar wody.
Trójniak, bo o takim miodzie mowa, to sytuacja kiedy na jedną miarę wody dodajemy trzy miary miodu. Miód pitny rycerski, jak sama nazwa wskazuje, idealnie oddaje charakter trunku.
Miód pitny nie poddawany obróbce termicznej, dzięki której zachowuje wartości miodów pszczelich. Sześcioletni okres dojrzewania wytwarza niesamowicie szlachetny trunek z wyczuwalnym finiszem soku śliwkowego. Powstaje według wieloletniej rodzinnej receptury.
Trójniak o delikatnie słodkim charakterze i wyrazistym smaku dojrzałej śliwki, Śliwkowa Dama tworzona jest poprzez połączenie 1 objętości miodu pszczelego z 2 objętościami wody.
Stworzony z myślą o długich wędrówkach po górach oraz mroźnych górskich wieczorach. Niesamowitego smaku nadaje mu miód z polskich pasiek.
Półtorak o intensywnie słodkim, miodowym smaku, przełamanym wyraźną nutą soczystej maliny. Powstaje z połączenia jednej części miodu pszczelego z połową części wody, z czego ponad 30% stanowi naturalny sok malinowy.
Nektar miodowy Vilnus, nazwany tak od stolicy Litwy, to trunek idealnie pasujący do deserów, z niską zawartością alkoholu.
Naturalny miód pszczeli w połączeniu z orientalnymi przyprawami nadaje temu trunkowi intrygujący, głęboki smak, który rozwija się z każdym kolejnym łykiem. Wściekła Pszczoła najlepiej smakuje silnie schłodzona