- Obecnie brak na magazynie
Seven Tails brandy to połączenie aż 7 rodzajów eaux-de-vie.
Brandy pochodzenia ukraińskiego, jest alkoholem wysokiej jakości, który spędził 8 lat leżakując i dojrzewając w dębowych beczkach. Wyczujemy w nim smaki wiśni, korzennych nut, suszonych owoców i czekolady. Harmonijnie zbalansowane brandy jest przykładem dobrego trunku w jeszcze lepszej cenie.
Opis
Brandy pochodzenia ukraińskiego, jest alkoholem wysokiej jakości, który spędził 8 lat leżakując i dojrzewając w dębowych beczkach. Wyczujemy w nim smaki wiśni, korzennych nut, suszonych owoców i czekolady. Harmonijnie zbalansowane brandy jest przykładem dobrego trunku w jeszcze lepszej cenie.
Seven Tails brandy to połączenie aż 7 rodzajów eaux-de-vie.
Bursztynowa barwa skrywa aromaty wanilii, cytrusów a nawet suszonych owoców. Łagodne z długim finiszem.
Bursztynowa barwa skrywa wiele smaków i aromatów. Wyczujemy w niej słodycz oraz świeżość z wyczuwalnymi cytrusami.
Zamoyski Brandy produkowana jest w Słowacji. Oczaruje nas swoim aromatem oraz wytrawnymi nutami wanilii, dęby a nawet delikatnych elementów owoców.
Ararat 3* jest to brandy, które może być sprzedawane jako koniak. Jego smak jest bardzo żywy, z przeplatającym się pikantnym smakiem. Ormiańskie brandy jest jednym z ponadczasowych alkoholi, które zdobyło wiele medali, w tym Grand Prix w Paryżu.
Seven Tails brandy to połączenie aż 7 rodzajów eaux-de-vie.
Brandy z Hiszpańskim rodowodem. Łącznie 7 lat spędziłem w beczące z amerykańskiego dębu oraz sherry oloroso. Nadało jej to bursztynowego koloru oraz eleganckiego aromatu suszonych owoców.
Ormiańska brandy pochodząca z regionu Armawir. W jej skład wchodzą destylaty wytworzone z dwóch odmian gron: Garan Dmak oraz Rkatsitel, które przechodzą przez proces maturacji w beczkach z dębu, trwający co najmniej 3 lata w celu uzyskania lepszych walorów organoleptycznych. W samku wyczujemy czekoladę, wanilię oraz dąb.
Trunek ormiański, który wytworzony został z winogron odmiany Kangun, uprawianej na ziemiach Armeńskich. Ciemno bursztynowy kolor zamknięty w zdobnej butelce, skrywa w sobie słodkawy, czekoladowy smak z odrobiną drzewnej nuty. Okrągły smak, rozpływa się w ustach pozostawiając nas z długotrwale utrzymującym się finiszem na podniebieniu.
Metaxa to znany na całym świcie Grecki alkohol z niema 120 letnią tradycją. Tworzona jest z trzech odmian czerwonych winogron, a następnie leżakuje w beczkach z dębu, dodatkowo jednym z nieoczywistych składników są płatki róż. W smaku lekko słodka i delikatna.
Klasyczna Brandy, spełniająca wszystkie warunki, których od brandy możemy oczekiwać. Klasyczny destylat z wina, leżakowany przynajmniej rok w dębowych beczkach. Delikatny i harmonijny smak.
Budafok powstaje na bazie starannie dobranej kompozycji destylatów winnych, w tym także 4-letnich i starszych. Zarówno swój łagodny, subtelny smak, jak i piękny, złocisto-bursztynowy kolor Budafok zawdzięcza wieloletniemu leżakowaniu destylatów w drewnianych kufach z dębu. Harmonia mocy i charakteru dla miłośników mocnych trunków.
Opakowane w niebanalną butelkę brandy, wywodzi się z wielopokoleniowej rodziny, która od 1859 roku zajmuje się produkcją alkoholu. Jest to rezultat, uważnej selekcji oraz zrównoważonej produkcji. Użyto do niej winogron Ugni Blanc, a proces dojrzewania odbywał się w beczkach z dębu limuzynowego. Charakteryzuje się słomkowym kolorem i delikatnym aromatem.
Mołdawska brandy VS wytwarzana według receptury koniaku. Smak zawdzięcza starzeniu się w dębowej beczce przez 3 lata. W zapachu korzenna, delikatna i dębowa.
Brandy pochodząca z regionu Armawir w Armenii. Wytworzona została z destylatów gron dwóch odmian: Kangun oraz Megabuy, które przechodzą przez proces maturacji, trwający około 7 lat. Trunek urzeka swą ciemno-złotą barwą. W smaku wybija się przede wszystkim wanilia i drzewne akcenty.
Alkohol ten zawdzięcza swój smak rocznemu dojrzewaniu w beczkach po hiszpańskim sherry oloroso. Wyczujemy w nim zbalansowane nuty słodkich aromatów, połączone z taniną dębu. Pomimo ponad 50% mocny, czerwone owoce wybijają się w smaku, grając główna rolę w brandy.
Hiszpańska Brandy leżakowana 10 lat w beczkach z francuskiego dębu. Destylacja alkoholu odbywa się podwójnie w alembikach Charentes. W smaku wyczuwalne aromaty wanilii, cynamonu, a także drewna.
Pilska jedna z najbardziej rozpoznawalnych marek w Polsce. Bułgarska brandy szczyci się łagodnym smakiem. Charakteryzuje się złocistym kolorem, który podobnie jak aromat zawdzięcza dębowym beczkom, w których leżakowała 5 lat.