- Obecnie brak na magazynie
Tego alkoholu chyba nikomu nie trzeba przedstawiać. Aperol to jeden z najpopularniejszych aperitifów świata. Nieodłączny element uwielbianego przez wszystkich drinka Aperol Spritz.
Ouzo to grecki aperitifi, z posmakiem anyżu. Najczęściej podawany z wodą, zmienia on wtedy barwę na mlecznie białą.
Grecki aperitif o anyżowym posmaku.
Opis
Ouzo to grecki aperitifi, z posmakiem anyżu. Najczęściej podawany z wodą, zmienia on wtedy barwę na mlecznie białą.
Tego alkoholu chyba nikomu nie trzeba przedstawiać. Aperol to jeden z najpopularniejszych aperitifów świata. Nieodłączny element uwielbianego przez wszystkich drinka Aperol Spritz.
Ouzo to grecki aperitifi, z posmakiem anyżu. Najczęściej podawany z wodą, zmienia on wtedy barwę na mlecznie białą.
Ouzo Tirnavou to ponad 140 letnia tradycja tworzenia tego aperitifu. Do produkcji używane jest 14 różnych ziół
Klasyczny Aperitif w stylu Aperola, idealny do cocktaili takich jak Aperol Spritz.
Litrowa butelka
Włoski bitters o gorzkim smaku pomarańczy. Zawartość alkoholu to około 25%. Jest podstawą wielu słynnych koktajli, chociażby Negroni.
Stworzony ze skórki gorzkiej pomarańczy oraz wielu ziół
Tego alkoholu chyba nikomu nie trzeba przedstawiać. Aperol to jeden z najpopularniejszych aperitifów świata. Nieodłączny element uwielbianego przez wszystkich drinka Aperol Spritz.
Sambhugo łączy w sobie delikatne nuty kwiatu bzu oraz świeżości cytryny, tworząc lekki, orzeźwiający smak, idealny na letnie dni.
Yeni Raki to tradycyjny turecki alkohol o charakterystycznym anyżowym smaku, produkowany od 1937 roku. Wytwarzany jest z winogron i anyżu, a jego destylacja odbywa się w miedzianych alembikach z użyciem czystej wody artezyjskiej, co nadaje mu wyjątkowy aromat i smak. Najlepiej smakuje rozcieńczony wodą, co powoduje, że nabiera mlecznej barwy i łagodzi intensywność trunku. Jest symbolem tureckiej kultury i gościnności, często podawany podczas posiłków i rodzinnych spotkań
Ouzo to grecki aperitifi, z posmakiem anyżu. Najczęściej podawany z wodą, zmienia on wtedy barwę na mlecznie białą.
Ouzo Tirnavou to ponad 140 letnia tradycja tworzenia tego aperitifu. Do produkcji używane jest 14 różnych ziół
Jak na aperitif przystało, znakomicie pobudza apetyt dzięki swoim pomarańczowym aromatom z dodatkiem miodu. Połączenie gorzkich i słodkich pomarańczy, cukru trzcinowego oraz różowego wina, tworzy idealnego partnera letnich upalnych dni.
Ouzo to grecki aperitifi, z posmakiem anyżu. Najczęściej podawany z wodą, zmienia on wtedy barwę na mlecznie białą.
Aperitif bezalkoholowy w typie Aperola. Idealnie pasuje do bezalkoholowych drinków