Ouzo to grecki aperitifi, z posmakiem anyżu. Najczęściej podawany z wodą, zmienia on wtedy barwę na mlecznie białą.
Ouzo Tirnavou to ponad 140 letnia tradycja tworzenia tego aperitifu. Do produkcji używane jest 14 różnych ziół
Jest 5 produktów.
Aktywne filtry
Ouzo to grecki aperitifi, z posmakiem anyżu. Najczęściej podawany z wodą, zmienia on wtedy barwę na mlecznie białą.
Ouzo Tirnavou to ponad 140 letnia tradycja tworzenia tego aperitifu. Do produkcji używane jest 14 różnych ziół
Yeni Raki to tradycyjny turecki alkohol o charakterystycznym anyżowym smaku, produkowany od 1937 roku. Wytwarzany jest z winogron i anyżu, a jego destylacja odbywa się w miedzianych alembikach z użyciem czystej wody artezyjskiej, co nadaje mu wyjątkowy aromat i smak. Najlepiej smakuje rozcieńczony wodą, co powoduje, że nabiera mlecznej barwy i łagodzi intensywność trunku. Jest symbolem tureckiej kultury i gościnności, często podawany podczas posiłków i rodzinnych spotkań
Ouzo to grecki aperitifi, z posmakiem anyżu. Najczęściej podawany z wodą, zmienia on wtedy barwę na mlecznie białą.
Ouzo Tirnavou to ponad 140 letnia tradycja tworzenia tego aperitifu. Do produkcji używane jest 14 różnych ziół
Ouzo to grecki aperitifi, z posmakiem anyżu. Najczęściej podawany z wodą, zmienia on wtedy barwę na mlecznie białą.
Ouzo to grecki aperitifi, z posmakiem anyżu. Najczęściej podawany z wodą, zmienia on wtedy barwę na mlecznie białą.